JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Jouluseimet ilahduttavat Helsingin keskustassa

Uutiset
30.11.2021 18.00

Juttua muokattu:

30.11. 15:09
2021113015094420211130180000

Pe­rin­tei­nen Hel­sin­gin jou­lu­sei­met -näyt­te­ly avau­tui Alek­san­te­rin­ka­dul­la 27. mar­ras­kuu­ta Jou­lu­ka­dun ava­jai­siin. Jou­lu­sei­met tuo­vat omal­la hil­jai­sel­la ta­val­laan Jee­suk­sen syn­ty­mä­juh­lan osak­si hel­sin­ki­läis­tä jou­lut­ra­di­ti­o­ta. Tänä vuon­na ta­pah­tu­ma jär­jes­te­tään jo 23. ker­ran, ja sen tee­ma­na on Mat­kal­la.

Hel­sin­gin kes­kus­tas­sa sei­miä on 11 pai­kas­sa. Sei­mel­tä toi­sel­le voi teh­dä pie­nen va­el­luk­sen. Alek­san­te­rin­ka­dun tie­noil­la sei­men ik­ku­nal­leen aset­te­le­vat Stock­mann, Ase­man kel­lon kak­si lii­ket­tä, Fa­zer, Nor­dea ja Cafe En­gel, joi­den li­säk­si sei­miä voi kes­kus­tas­sa ihail­la Kam­pin kap­pe­lis­sa, Van­has­sa kir­kos­sa, Tuo­mi­o­kir­kos­sa, Us­pens­kin ka­ted­raa­lis­sa ja Py­hän Hen­ri­kin kir­kos­sa.

Sei­miä on esil­lä kir­kois­sa myös muu­al­la päin kau­pun­kia, muun mu­as­sa Kan­nel­mä­es­sä, Mal­mil­la, Paa­va­lis­sa, Pi­tä­jän­mä­es­sä, Töö­lös­sä ja Vuo­saa­res­sa.

Jou­lu­sei­mi­ta­pah­tu­man tar­jo­a­vat vuo­sit­tain Hel­sin­gin seu­ra­kun­nat yh­teis­työ­kump­pa­nei­den ja va­paa­eh­tois­ten kans­sa. Sei­met ovat esil­lä lau­an­tais­ta 27. mar­ras­kuu­ta.2021 lop­pi­ai­seen 6. tam­mi­kuu­ta 2022 as­ti.

Kat­so kaik­kien sei­mien tar­kem­mat tie­dot: jou­lu­sei­met.fi.

Läh­de: Kirk­ko Hel­sin­gis­sä

24.4.2024

Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. 2. Kor. 4:16

Viikon kysymys