JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SFC:n suviseurat Ruotsin Taalainmaalla

Uutiset
8.5.2022 9.00

Juttua muokattu:

13.5. 15:24
2022051315243220220508090000

Rit­va Löp­pö­nen

Dju­rås

SFC:n su­vi­seu­rat pi­de­tään Gag­ne­fin kun­nas­sa, Mockf­jär­din kou­lul­la 27.–29. tou­ko­kuu­ta. Seu­rat ovat sa­mal­la SFC:n 50-vuo­tis­juh­la­seu­rat. Pari vuot­ta sit­ten jul­kais­tu kir­ja Ju­ma­lan val­ta­kun­nan kan­sa­lai­se­na Ruot­sis­sa ker­too ku­vaa­vas­ti näis­tä vuo­si­kym­me­nis­tä. Kir­jaa tul­laan esit­te­le­mään lä­hem­min su­vi­seu­ro­jen yh­tey­des­sä.

Seu­rat al­ka­vat per­jan­tai­na il­ta­päi­väl­lä ja päät­ty­vät sun­nun­tai­na il­ta­päi­väl­lä. Lau­an­tai-il­ta­na on eh­tool­lis­kirk­ko Gag­ne­fin kir­kos­sa.

Seu­ra­toi­mi­kun­ta tie­dot­taa mak­su­vä­li­neis­tä: Os­tok­set voi mak­saa kä­tei­sel­lä, kor­til­la tai Swis­hil­lä. Pai­kan pääl­lä voi myös vaih­taa eu­ro­ja kruu­nuik­si. Li­säk­si tie­do­tus yh­teis­ma­joi­tuk­ses­sa yö­py­vil­le: Ot­ta­kaa oma ma­kuu­a­lus­ta mu­kaan. Ma­joi­tus­ky­sy­myk­siin vas­taa Juho Ok­ko­nen, +46 73 8284 617.

Iloit­sem­me mah­dol­li­suu­des­ta jär­jes­tää Ruot­sin su­vi­seu­rat il­man ra­joi­tuk­sia. Toi­vo­tam­me su­vi­seu­ra­vie­raat lä­hel­tä ja kau­kaa läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­leek­si!

Ter­ve­tu­loa SFC:n juh­la­seu­roi­hin Taa­lain­maal­le

Mi­nul­la on suu­ri ilo SFC:n joh­to­kun­nan puo­les­ta toi­vot­taa tei­dät rak­kaat ys­tä­vät lä­hel­tä ja kau­kaa ter­ve­tul­leik­si SFC:n 50-vuo­tis­juh­la­seu­roi­hin.

Seu­ra­tun­nuk­sem­me on tur­val­li­nen: ”Ol­kaat hy­väs­sä tur­vas­sa, minä voi­tin maa­il­man” (Joh. 16:33). Ju­ma­lan tur­vaan ja joh­da­tuk­seen ovat Ruot­sin­kin Ju­ma­lan lap­set luot­ta­neet näi­den run­saan 50 vuo­den ai­ka­na, joi­hin juh­li­van SFC:n his­to­ria yl­tää. Sil­loin nuo­ri­na ker­ran läh­det­tiin uu­teen maa­haan, uu­teen kie­leen ja kult­tuu­riin. Us­ko­vai­sil­la oli vie­raal­la maal­la suu­ri halu ko­koon­tua yh­teen ja jär­jes­tää seu­ro­ja. Pe­rus­tet­tiin rau­ha­nyh­dis­tyk­siä, Ju­ma­la siu­na­si pu­hu­jia ja teh­tiin sekä ajal­lis­ta et­tä Ju­ma­lan val­ta­kun­nan työ­tä uu­des­sa maas­sa.

Nyt jo nel­jäs siir­to­lais­su­ku­pol­vi elää ja vai­kut­taa tääl­lä Ruot­sis­sa. Ym­pä­röi­vä yh­teis­kun­ta on muut­tu­nut, mut­ta Ju­ma­lan sa­nan lu­pauk­set ei­vät ole muut­tu­neet. Edel­leen luo­tam­me tä­män le­vot­to­man maa­il­man kes­kel­lä, et­tä ai­no­as­taan Ju­ma­las­sa on tur­vam­me.

Ter­ve­tu­loa ko­ke­maan Ju­ma­lan las­ten yh­teyt­tä al­ku­ke­sän kau­neu­des­sa kyl­pe­väl­le Taa­lain­maal­le.

Timo Löp­pö­nen

SFC:n joh­to­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys