JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK etsii sähköisen viestinnän asiantuntijaa

Uutiset
20.4.2021 16.05

Juttua muokattu:

20.4. 16:03
2021042016035920210420160500

Kari Vengasaho

Kari Vengasaho

SRK ha­kee pal­ve­luk­seen­sa ko­ko­ai­kais­ta säh­köi­sen vies­tin­nän asi­an­tun­ti­jaa.

SRK te­kee ra­di­o­työtä Kesäseu­ra­ra­di­on kaut­ta ra­di­os­sa ja ver­kos­sa. Ra­di­o­työtä on to­teut­ta­mas­sa noin 120 va­paa­eh­tois­ta yh­des­sä SRK:n vies­tin­täosas­ton hen­ki­lökun­nan kans­sa.

Ra­di­o­työn ja verk­ko­vies­tin­nän asi­an­tun­ti­ja vas­taa ra­di­o­työn ope­ra­tii­vi­sis­ta teh­tävis­tä sekä SRK:n vies­tin­nästä so­si­aa­li­ses­sa me­di­as­sa. Asi­an­tun­ti­ja toi­mii yh­teys- ja tu­ki­hen­ki­lönä va­paa­eh­tois­työssä toi­mi­vil­le. Hän vas­taa yh­teis­työssä Kesäseu­ra­ra­di­on päätoi­mit­ta­jan kans­sa ra­di­o­työn suun­ni­tel­mien, kou­lu­tus­ten ja ai­ka­tau­lu­jen to­teu­tu­mi­ses­ta sekä yh­tey­den­pi­dos­ta si­dos­ryh­miin.

Teh­tävä on osa kris­til­li­syy­tem­me vies­tin­tää, jo­ten sen hoi­ta­mi­nen edel­lyt­tää sen tun­te­mus­ta. Eduk­si kat­so­taan ra­di­o­työn ja verk­ko­vies­tin­nän ko­ke­mus sekä yh­tei­sövies­tin­nän osaa­mi­nen. Teh­tävä sisältää it­se­näis­tä suun­nit­te­lua ja päätöksen­te­koa, laa­jo­jen ko­ko­nai­suuk­sien hal­lin­taa sekä edel­lyt­tää ky­kyä toi­mia eri­lais­ten ih­mis­ten kans­sa.

Työ al­kaa so­pi­muk­sen mu­kaan. Teh­tävä on ko­ko­ai­kai­nen, ja palk­ka määräytyy työeh­to­so­pi­muk­sen mu­kaan. Työhön kuu­luu myös il­ta- ja vii­kon­lop­pu­työtä sekä mat­kus­ta­mis­ta. Teh­tävässä nou­da­te­taan nel­jän kuu­kau­den ko­eai­kaa.

Ha­ke­muk­set sähköpos­tit­se vii­meis­tään tors­tai­na 29.4.2021 klo 12.00 men­nes­sä:  har­ri.va­ha­jylk­ka@srk.fi.

Tie­dus­te­lut ja lisätie­to­ja: vies­tin­täpäällik­kö Har­ri Vähäjylk­kä, 044 717 3814/har­ri.va­ha­jylk­ka@srk.fi