JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

SRK:n vuosikokous Oulussa

Uutiset
27.7.2021 12.00

Juttua muokattu:

27.7. 11:34
2021072711341820210727120000

An­ni Käl­kä­jä

Kes­ku­syh­dis­tyk­sen vuo­si­ko­kous jär­jes­te­tään vii­me vuo­den ta­paan eri­tyis­jär­jes­te­lyin Ou­lun rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­lä 31.7.2021.

Su­vi­seu­ro­ja ei voi­tu jär­jes­tää tä­nä­kään vuon­na kent­tä­ta­pah­tu­ma­na, jo­ten SRK:n vuo­den 2021 vuo­si­ko­kous jär­jes­te­tään eril­li­se­nä ti­lai­suu­te­na. Ti­lai­suus aloi­te­taan kel­lo 10 val­ta­kir­jo­jen tar­kis­tuk­sel­la, jol­loin al­kaa myös lou­nas­tar­joi­lu.

Var­si­nai­nen ko­kous aloi­te­taan kel­lo 12. Ko­kouk­sen jäl­keen on tar­jol­la su­vi­seu­ra­pit­saa en­nen ko­tiin läh­töä.

– Ko­kou­se­dus­ta­jat ovat läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­lei­ta Ou­luun, toi­vot­taa SRK:n pää­sih­tee­ri Juha Kaa­ri­vaa­ra.

Kol­me si­sään­tu­lo-ovea

Vii­me vuo­den ta­paan val­ta­kir­jat tar­kis­te­taan kol­mes­sa eri pai­kas­sa, joi­hin saa­vu­taan eri si­sään­käyn­tien kaut­ta. Ohei­ses­sa kar­tas­sa on ku­vat­tu si­sään­käyn­nit, jois­ta edus­ta­jat saa­pu­vat val­ta­kir­jan­tar­kas­tuk­seen rau­ha­nyh­dis­tyk­sen ni­men al­ku­kir­jai­men mu­kai­ses­ti. Toi­mi­ta­lon ovis­sa on myös opas­te­kyl­tit.

Rau­ha­nyh­dis­tyk­sen ja vie­rei­sen ter­vey­den­huol­to-op­pi­lai­tok­sen park­ki­a­lu­eil­la on py­sä­köin­ti­mah­dol­li­suus.

Nou­da­ta ylei­siä oh­jei­ta

Jot­ta ko­kou­se­dus­ta­jat voi­si­vat saa­pua pai­kal­le tur­val­li­sin mie­lin, on ko­kous­jär­jes­te­lyis­sä huo­mi­oi­tu ter­veys­tur­val­li­suus vi­ra­no­mais­ten oh­jeis­tus­ten mu­kaan. Tär­kein­tä on, et­tä tu­lee pai­kal­le vain täy­sin oi­reet­to­ma­na.

Toi­mi­ta­lon ti­lois­ta löy­tyy usei­ta kä­si­de­si­an­nos­te­li­joi­ta ja -pul­lo­ja. Toi­vee­na on, et­tä pääl­lys­vaat­teet jä­te­tään au­toon tai pen­kin sel­kä­no­jal­le.

Seu­ra­sa­lis­sa ja kah­vi­ois­sa on tur­va­vä­lit var­mis­tet­tu pois­ta­mal­la osa pen­keis­tä käy­tös­tä.

– Suo­sit­te­lem­me edel­leen myös mas­kien käyt­töä ko­kous­pai­kal­la, to­te­aa Kaa­ri­vaa­ra.

Ko­kouk­sen alus­sa an­ne­taan tar­vit­ta­es­sa li­sä­oh­jei­ta.


Huo­mi­oit­han ko­kouk­ses­sa ylei­set hy­gie­ni­aoh­jeis­tuk­set:

Älä tule sai­raa­na ko­kouk­seen.

Pidä 1-2 met­rin tur­va­vä­li ja väl­tä lä­hi­kon­tak­te­ja myös jo­not­ta­es­sa­si ja wc-käyn­nin yh­tey­des­sä.

Älä kät­te­le tai ha­laa.

Nou­da­ta hy­vää kä­si­hy­gie­ni­aa ja käy­tä ker­ta­käyt­töis­tä ne­nä­lii­naa tai kyy­när­vart­ta ys­ki­mi­sen tai ai­vas­ta­mi­sen suo­ja­na.

Käy­tä kä­si­huuh­det­ta.

Käy­täm­me ko­kouk­ses­sa kas­vo­mas­ke­ja vi­ra­no­mais­suo­si­tuk­sen mu­kai­ses­ti.

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys