JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Nuoret jonottavat keskusteluapua Sekasin-chatissa

Uutiset
20.5.2021 15.00

Juttua muokattu:

20.5. 15:24
2021052015244420210520150000

Alkuperäinen kuva: Pixabay

Alkuperäinen kuva: Pixabay

Päi­vä­mies

Ko­ro­na on li­sän­nyt nuor­ten tar­vet­ta kes­kus­te­lul­le. Se nä­kyy Se­ka­sin-cha­tis­sa, jon­ka päi­vys­tä­jik­si on kou­lu­tet­tu nyt myös kir­kon työn­te­ki­jöi­tä.

Se­ka­sin-chat on Se­ka­sin Kol­lek­tii­vin eli MIE­LI Suo­men Mie­len­ter­veys ry:n, Suo­men Pu­nai­sen Ris­tin, Set­le­ment­ti­lii­ton ja SOS Lap­si­ky­län yl­lä­pi­tä­mä 12–29-vuo­ti­ail­le suun­nat­tu net­ti­pal­ve­lu, jon­ka ky­syn­tä on kas­va­nut ko­ro­nan myö­tä.

Suo­men evan­ke­lis-lu­te­ri­lai­nen kirk­ko ker­too, et­tä pal­ve­lun päi­vys­tä­jik­si on ku­lu­neen ke­vään ai­ka­na kou­lu­tet­tu sata kir­kon työn­te­ki­jää, ja päi­vys­tä­jis­tä on edel­leen mer­kit­tä­vä pula. Jo­not kas­va­vat yhä, vaik­ka päi­vys­tä­jiä on 1800. Vain joka vii­des ha­lu­kas pää­see chat­tiin läpi.

– Ko­ro­na on tuo­nut kes­kus­te­lui­hin toi­vot­to­muut­ta ja tu­le­vai­suu­den hä­mär­ty­mis­tä, ker­too Se­ka­sin Kol­lek­tii­vin toi­min­nan­joh­ta­ja Satu Raap­pa­na Kir­kon tie­dot­tees­sa.

Se­ka­sin-chat tar­jo­aa kes­kus­te­lu­a­pua päi­vit­täin, ja kes­kus­te­lua voi käy­dä mis­tä ta­han­sa miel­tä pai­na­vas­ta asi­as­ta.

Tu­tus­tu pal­ve­luun osoit­tees­sa www.se­ka­sin247.fi.

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys