JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Pieniä palstauudistuksia luvassa: Nimipäivä vaihtuu työvuoroon

Uutiset
28.12.2020 14.15

Juttua muokattu:

28.12. 14:24
2020122814241820201228141500

Eveliina Saukko

Eveliina Saukko

Päi­vä­mies

Lu­ki­joi­den vink­ke­jä haas­ta­tel­ta­vis­ta toi­vo­taan jat­kos­sa­kin, vaik­ka Päi­vä­mie­hen ni­mi­päi­vä­san­ka­ri vaih­tuu työ­vuo­ro­lai­seen.

Päi­vä­mie­heen ei ole en­si vuon­na lu­vas­sa suu­ria uu­dis­tuk­sia. Muu­tok­sia tu­lee leh­den lop­puo­san pie­nem­piin pals­toi­hin.

Ta­ka­si­vul­ta jää­vät pois jo kol­me vuot­ta pyö­ri­neet Päi­vy­ri ja ni­mi­päi­vä­haas­tat­te­lu. Ti­lal­le tu­lee Työ­vuo­ros­sa-pals­ta, jos­sa haas­ta­tel­laan lu­ki­joi­den vink­kaa­mia va­paa­eh­tois­työn te­ki­jöi­tä rau­ha­nyh­dis­tys­ten pii­ris­tä.

Pals­tal­la voi­vat esiin­tyä kai­ke­ni­käi­set ih­mi­set lap­sis­ta van­huk­siin. Haas­tat­te­lun ai­hee­na voi ol­la myös vuo­sien tai vuo­si­kym­men­ten ta­kai­nen vas­tuu­teh­tä­vä, joka on jää­nyt mie­leen.

– Olem­me toi­mi­tuk­ses­sa to­del­la ilah­tu­nei­ta ja kii­tol­li­sia niis­tä pos­teis­ta, joi­ta olem­me ni­mi­päi­vä­vink­kaus­ten muo­dos­sa saa­neet lu­ki­joil­ta kol­men vuo­den ajan. Nii­tä on tul­lut pal­jon! Kaik­kia vink­ke­jä em­me ole pys­ty­neet edes to­teut­ta­maan, Päi­vä­mie­hen toi­mi­tus­pääl­lik­kö Kat­ri Iso­pah­ka­la ker­too.

– Toi­vom­me, et­tä jat­kat­te vink­kaa­mis­ta myös uu­del­le pals­tal­le. Taa­pe­roi­ta lu­kuu­not­ta­mat­ta kuka ta­han­sa voi ol­la haas­ta­tel­ta­va­na tuol­la pals­tal­la. Seu­ro­jen ja mui­den ta­pah­tu­mien ta­ka­na on iso jouk­ko työ­vuo­ro­lai­sia, jot­ka te­ke­vät oman osuu­ten­sa ta­pah­tu­man on­nis­tu­mi­sek­si.

Iso­pah­ka­lan mu­kaan haas­tat­te­lui­hin et­si­tään ai­van ta­val­li­sia tal­koo­lai­sia: hei­dän tun­te­muk­si­aan ja ko­ke­muk­si­aan.

– Sa­mal­la ha­lu­am­me kan­nus­taa kaik­kia leh­den lu­ki­joi­ta osal­lis­tu­maan yh­tei­seen työ­hön niis­sä mää­rin, kuin se on oman elä­män­ti­lan­teen puit­teis­sa mah­dol­lis­ta.

Kan­ta­vat lau­seet ja­koon

Vaih­tu­val­ta pals­tal­ta jää pois Va­pah­ta­jam­me Jee­sus -kir­jan teks­te­jä esi­tel­lyt Jee­suk­sen pu­het­ta, ih­mi­sil­le tär­kei­tä Sii­o­nin lau­lu­ja ja vir­siä jul­ki tuo­nut Lau­lun paik­ka sekä rau­ha­nyh­dis­tyk­sil­tä löy­ty­vää tai­det­ta ku­vail­lut Tai­teen taus­tal­la.

Ti­lal­le tu­le­vat Kan­ta­va lau­see­ni, Raa­ma­tun nai­sia sekä Raa­mat­tu-ai­hei­nen tie­to­vi­sa. Ra­kas raa­ma­tun­koh­ta -pals­ta jat­kaa yhä.

Kan­ta­va lau­see­ni -pals­ta tuo näy­til­le leh­den lu­ki­jan lem­pi­sa­non­nan, jos­ta hän saa voi­maa ar­keen.

Raa­ma­tun nai­sia esit­te­lee SRK:n sa­man­ni­mi­sen kir­jan poh­jal­ta Raa­ma­tun tut­tu­ja ja tun­te­mat­to­mam­pia nai­sia sekä hei­dän koh­ta­loi­taan.

Raa­mat­tu-tie­to­vi­sas­sa lii­ku­taan Te­o­fi­lus-pe­lin mu­kaan Raa­ma­tus­ta tu­tuil­la pai­koil­la Py­häl­lä maal­la. Ky­sy­myk­set ja vas­tauk­set opet­ta­vat ja pa­laut­ta­vat mie­liin Raa­ma­tun ta­pah­tu­mia.

Voit lu­kea Sii­o­nin Lä­he­tys­leh­den ja Las­ten po­lun pals­ta­muu­tok­sis­ta tä­män vii­kon Päi­vä­mie­hes­tä.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys