JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Lasten polku äänilehtenä Kuuleen

Uutiset
4.1.2024 6.00

Juttua muokattu:

3.1. 15:03
2024010315033720240104060000

Las­ten pol­ku -leh­ti tu­lee tar­jol­le suo­ra­tois­to­pal­ve­lu Kuu­leen. Leh­ti il­mes­tyy ää­ni­leh­te­nä vuo­den en­sim­mäi­ses­tä nu­me­ros­ta eli tam­mi­kuun leh­des­tä al­ka­en. SRK:n jul­kai­se­ma las­ten­leh­ti si­säl­tää haas­tat­te­lu­jen, har­taus­teks­tien ja mui­den lu­et­ta­vien teks­tien li­säk­si teh­tä­viä ja puu­hia.

– Ää­ni­leh­ti si­säl­tää lu­et­ta­vat ju­tut, mut­ta esi­mer­kik­si vä­ri­tys­teh­tä­vät ja muut puu­hat löy­ty­vät vain pa­pe­ri­leh­des­tä, ker­too leh­den pää­toi­mit­ta­ja Kat­ri Iso­pah­ka­la.

Iso­pah­ka­la toi­voo, et­tä vaik­ka las­ten on jat­kos­sa mah­dol­lis­ta kuun­nel­la leh­ti it­se­näi­ses­ti Kuu­les­ta, van­hem­mat lu­ki­si­vat edel­leen lap­sil­leen.

– Yh­tei­set rau­hal­li­set het­ket ja lu­et­tu­jen jut­tu­jen poh­jal­ta syn­ty­vät kes­kus­te­lut ovat ai­nut­laa­tui­sia het­kiä niin lap­sil­le kuin van­hem­mil­le. Jos­pa Las­ten po­lun il­mes­ty­mi­nen ää­ni­leh­te­nä ei vä­hen­täi­si nii­tä, toi­voo Iso­pah­ka­la.

3.5.2024

Maa, kohota Herralle riemuhuuto! Iloitkaa ja riemuitkaa, laulakaa ja soittakaa! Ylistäkää Herraa harpun sävelin, soittakaa ja laulakaa! Ps. 98:4–5

Viikon kysymys