JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Suviseurojen kirkkolaulutilaisuudet kutsuvat laulamaan

Uutiset
17.3.2023 7.00

Juttua muokattu:

16.3. 12:26
2023031612264420230317070000
Helsingin tuomiokirkko täyttyi ääriään myöten kevään 2022 kirkkolaulutilaisuudessa.

Helsingin tuomiokirkko täyttyi ääriään myöten kevään 2022 kirkkolaulutilaisuudessa.

Suviseurojen kuvapalvelu

Helsingin tuomiokirkko täyttyi ääriään myöten kevään 2022 kirkkolaulutilaisuudessa.

Helsingin tuomiokirkko täyttyi ääriään myöten kevään 2022 kirkkolaulutilaisuudessa.

Suviseurojen kuvapalvelu

Su­vi­seu­ra­tie­do­tus

Kirk­ko­lau­lu­ti­lai­suu­det jär­jes­te­tään Ala­jär­ven, Kok­ko­lan ja La­pu­an kir­kois­sa ke­vään ai­ka­na.

Olet­ko jo al­ka­nut odot­taa en­si ke­sän Su­vi­seu­ro­ja? Su­vi­seu­ro­jen jär­jes­te­lyt Kau­ha­val­la kiih­ty­vät ke­vään ede­tes­sä. Odo­tus­ta ja jär­jes­te­ly­jä vauh­dit­ta­vat myös ke­vään kirk­ko­lau­lu­ti­lai­suu­det kol­mes­sa jär­jes­te­ly­a­lu­een kir­kos­sa. Yh­des­sä lau­la­mi­nen tuo­koon lä­hem­mäk­si seu­ra­tun­nuk­ses­sa­kin ole­vaa lu­paus­ta va­los­ta.

En­sim­mäi­nen ti­lai­suus jär­jes­te­tään huh­ti­kuus­sa Ala­jär­ven kir­kos­sa. Tou­ko­kuus­sa lau­le­taan Kok­ko­lan kir­kos­sa ja La­pu­an tuo­mi­o­kir­kos­sa. Kai­kis­sa kir­kois­sa on ti­laa rei­lul­le tu­han­nel­le hen­gel­le. Jär­jes­tä­jät odot­ta­vat kirk­ko­jen täyt­ty­vän.

Yh­teis­lau­lua ja tie­toa Su­vi­seu­rois­ta

Kirk­ko­lau­lu­ti­lai­suuk­sis­sa lau­le­taan yh­des­sä Su­vi­seu­rois­ta­kin tut­tu­ja Sii­o­nin lau­lu­ja ja vir­siä. Lau­la­mi­sen ohes­sa ker­ro­taan tie­toa Su­vi­seu­rois­ta ja nii­den jär­jes­tä­mi­ses­tä sekä van­hoil­lis­les­ta­di­o­lai­ses­ta he­rä­tys­liik­kees­tä. Pu­heen­vuo­rois­sa ker­ro­taan myös lau­let­ta­vien lau­lu­jen taus­tois­ta sekä kir­kos­ta, jos­sa ti­lai­suus jär­jes­te­tään. Ti­lai­suuk­sien lo­pus­sa on il­ta­har­taus.

Su­vi­seu­roi­hin ovat kaik­ki ter­ve­tul­lei­ta

Kirk­ko­lau­lu­ti­lai­suuk­siin kut­su­taan pai­kal­li­sia ja lä­hi­a­lu­een asuk­kai­ta sekä tot­tu­nei­ta seu­ra­kä­vi­jöi­tä. Ti­lai­suu­det ovat avoi­mia kai­kil­le, ja sa­mal­la roh­kais­taan osal­lis­tu­maan Su­vi­seu­roi­hin. Lau­luis­sa kai­kuu sama evan­ke­liu­min sa­no­ma kuin seu­ra­pu­heis­sa­kin. Lau­lu­jen tee­mat liit­ty­vät mo­ni­puo­li­ses­ti kii­tol­li­suu­den, tai­va­si­kä­vän ja Ju­ma­lan huo­len­pi­don tee­moi­hin.

Lau­lu­jen sa­nat avau­tu­vat QR-koo­dil­la äly­lait­tee­seen. Kirk­ko­jen ovil­la on saa­ta­va­na myös pa­pe­ril­la lau­lun sa­no­ja niil­le, joil­la ei ole mah­dol­li­suut­ta käyt­tää QR-koo­din lu­ki­jaa. Myös oman lau­lu­kir­jan voi ot­taa mu­kaan.

La­pu­an ti­lai­suus lä­he­te­tään suo­raan SRKnyt Yo­u­tu­be-ka­na­val­la. La­pu­an ti­lai­suu­des­ta tuo­te­taan SRK:n tuo­tan­toon ää­ni­te ja sin­ne saa­pu­vien toi­vo­taan­kin saa­pu­van pai­kal­le hy­vis­sä ajoin.

Olet läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­lut lau­la­maan ja vi­rit­täy­ty­mään Su­vi­seu­ro­jen odo­tuk­seen kirk­koi­hin tai etäyh­tey­den ää­rel­le. Sa­mal­la voit tu­kea seu­ra­jär­jes­te­ly­jä va­paa­eh­toi­sen Mo­bi­le­Pay-ko­leh­din kaut­ta.


Su­vi­seu­ro­jen kirk­ko­lau­lu­ti­lai­suu­det ke­vääl­lä 2023

Ala­jär­ven kirk­ko la 15.4. klo 19

Kok­ko­lan kirk­ko pe 5.5. klo 19

La­pu­an tuo­mi­o­kirk­ko pe 26.5. klo 19

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys